måndag 15 mars 2010

En tjejhelg, hur lyxigt är inte det!

För tredje gången har tre goda väninnor lyckats få till en tjejhelg! En fantastisk helg fylld av givande shopping, utsökt middag, nattklubbsbesök och hotellvistelse.
Denna gång var resmålet Karlstad och destinationen föll oss alla på läppen med sin lättillgänglighet och trevliga atmosfär. Affärerna duggade tätt på Drottninggatan med sidogator och jag lyckades fynda klänningar, stövlar, väska, halsband med mera. I matväg fick vi vårt lystmäte på 3 Kök, en fantastisk restaurang i världsklass! Vi åt en välkomponerad meny med god dryck. Kvällen överraskning var Nils Oscars Coffee Stout! Kanske det bästa trots allt var priset, då vi utan att blinka hade kunnat betala det dubbla.
När natten började lägga sig över Karlstad och våra munnar mättade tog
oss de högklackade fötterna oss ut på nattklubb. Vi hade 3 uteställen att välja på efter rekommendation, och lotten föll denna kväll på Tempel. Ett stort uteställe med flera dansgolv och barer på Stortorget. Vi dansade tills benen inte bar oss och gick så hem till den sköna hotellsängen på Clarion Plaza.
Detta är en helg jag sent kommer att glömma och med totalt 3 liknande helger avverkade så tror jag vi kan kalla det för en tradition. En tradition som vi kommer utveckla och längta till... För vad kan man mer begära än goda vänner, shopping, god mat och dryck och lite av livets flärd!

1 kommentar:

Camilla sa...

Så herlig!
Ja, man trenger litt luksus og avbrekk fra hverdagen.

Vel unt!