tisdag 3 februari 2009

En sann historia!

En familj bestående av mormor och morfar och ett barnbarn åker till New York för att fira. Mormor och morfar som inte är så vana resenärer klarar sig ändå rätt fint i storstaden, till del tack vare barnbarnet. En dag ska mormor ta sig ned till receptionen och ställer sig och väntar på hissen. När hissdörren öppnas står "en väldans stor neger" där. Mormor tvekar lite men går in. Dörrarna stängs och mormor hör hur mannen säger: Down. Varpå mormor "slänger" sig raklång på golvet och stannar där tills de når receptionen och hon kryper ut. Mannen i hissen skrattar och mormor känner sig djupt förorättad!
Då det är dags för utcheckning någon dag senare så anländer de i receptionen för att göra upp för rummet. Då överlämnar receptionisten ett kuvert som barnbarnet läser upp. I brevet tackar mannen i hissen för ett gott skratt på mormors bekostnad och önskar därför betala för hela deras vistelse.
Brevet var signerat med Eddie Murphy!

3 kommentarer:

Sus sa...

HAhahahhahahahahaha!
Skitkul!!

Anonym sa...

otroligt roligt....men hur vet man att det är sant?

Beatrice sa...

Man får lita på källan, i detta fall en rätt säker sådan, men man kan ju givetvis aldrig veta... Brevet borde man ju ha sparat dock?! =)